Fodral

Inledning

Vi har idag ett antal olika fodral till våra rullar. När du köper din nya Emanuelsonrulle får du med ett svart tygfodral så att du har ett bra skydd redan från början. Många av våra kunder väljer att köpa till ett fodral i skinn som känns lite lyxigare och ger rullen ännu mer stil.

Till laxrullarna skickar vi med vårt exklusiva renskinnsfodral redan från början.

Emanuelson Black Pouch

Många kunder har hört av sig om ett alternativ till våra rullpåsar i skinn. För några år sedan tog vi därför fram en riktigt praktisk påse i dubbelsidigt tyg.

Det enklaste är ofta det som fungerar bäst. Detta har vi tagit fasta på genom att välja ett ganska tjockt, slitstarkt, tyg som tål hårda tag under lång tid.

Alla påsar har dubbelt tyg som ger rätt skydd för rullen utan att bli otympligt. Påsen är försedd med snörstängning som är lätt att hantera även om man är kall om fingrarna.

Skulle olyckan vara framme och göra påsen ful är den helt vändbar med logotype och allt på insidan också.

Emanuelson Black Pouch passar alla rullar upp till och med Sea-Trout.

Emanuelson Black Pouch med en Sea-Trout rulle.
Emanuelson Black Pouch med en Trout 1 Standard.

Emanuelson Leather Pouch

Nu har våra nya läderfodral för de mindre rullarna kommit in i lager. Läder av högsta kvalité och insida av konstmaterial för att det inte skall suga vatten ger dig ett fodral som åldras fint samtidigt som det är mycket funktionellt. En enkel låsanordning som är lätt att hantera även med kalla fingrar.

Det mindre fodralet passar Trout 1 och det lite större fodralet passar Trout 2 och Sea-Trout.

Emanuelson Leather Pouch med en Trout 2 Standard.

Emanuelson Reindeer Pouch

Våra rullpåsar i renskinn är ett mycket fint komplement till Sea-Trout och Salmonrullarna.

Mjukt renskinn av högsta kvalité med en knapp av renhorn och foder av mörkt lammskinn ger dig ett rullskydd som inte bara håller länge utan också åldras mycket vacker.

Tillgången på dessa rullpåsar varierar kraftigt och vi prioriterar numera alltid att ha påsar hemma för att kunna leverera dessa tillsammans med nya laxrullar.

Emanuelson Reindeer Pouch passar bäst för Sea-Trout och Salmon.

Emanuelson Reindeer Pouch för Sea-Trout och Salmon.

Information & tillbehör